Категории

Последни новини

Новият Galaxy Note 8, който дебютира преди по-малко от седмица, е най-мощният и напълно оборудван функционално смартфон на Samsung, а вероятно и на пазара като цяло. Устройството определено може да се похвали, че е в състояние да прави неща, които iPhone все още не може. В следващите редове може да се запознаете с някои от тези функции:...
В технологичният свят почти всяка седмица има премиери на нови модели смартфони, но повечето от тях идват и си отиват без дори да разбираме за тях. Има обаче и такива които очакваме с нетърпение и броим дните до дърпането на премиерната завеса пред тях. Един от тези смартфони е Samsung Galaxy Note8 който вече няколко дни екипът на Digital.bg има...
Юбилейният iPhone е най-очакваното устройство в мобилната индустрия в седмиците, оставащи до края на годината. Аpple планират да го представят официално на събитие, което ще се проведе на 12 септември. iPhone 8 няма да е единствения нов хардуерен продукт, който ще бъде показан от технологичния гигант на тази дата. От Pocket-Lint ни информират, че...
Имали ли сте проблеми с Google Play Store? Няма причина за притеснения. Почти на всички Android потребители им се е случвало в даден момент да видят съобщение за грешка при изтегляне на приложения, Play Store изобщо да не се отвори или нещо друго неприятно.   От Android Pit знаят решенията на проблемите, с които може да се сблъскате в Google...
През 2015г. Samsung представиха за първи път в моделната си гама смартфона j7. Като представител на средният ценови клас, той набра голяма популярност в целия свят и заедно с по-малките си братя J3 и J5, през следващата година се сдоби с наследник (SM-J710F) който има в наименованието си 2016 И така през тази година традицията Samsung да...

9 неща, които Galaxy Note 8 може, а iPhone не

Новият Galaxy Note 8, който дебютира преди по-малко от седмица, е най-мощният и напълно оборудван функционално смартфон на Samsung, а вероятно и на пазара като цяло. Устройството определено може да се похвали, че е в състояние да прави неща, които iPhone все още не може.
9 неща, които Galaxy Note 8 може, а iPhone не

В следващите редове може да се запознаете с някои от тези функции: 

1. Galaxy Note 8 има хранилище за допълнителна карта-памет, което позволява да се добавят 256 GB в допълнение на вградените 64 GB. За сравнение iPhone има само вътрешно хранилище.

2. Писецът към Galaxy Note 8 дава възможност за лесно писане върху екрана на устройството. Благодарение на новата функция Live Message пък потребителите могат да съхраняват писанията си под формата на анимирани GIF-чета и след това да ги споделят с приятели в социалните мрежи. 

3. Ирис скенерът на Galaxy Note 8 позволява на човек да отключва телефона си само като го погледне. Възможно е и отключване с пръстов отпечатък или парола, но за повечето потребители технологията, сканираща ириса им, се оказва много по-лесна. Функцията дава сигурност и бързина. За сравнение собствениците на iPhone ползват само парола или Touch ID скенерът за пръстови отпечатъци. Очаква се обаче, че новото поколение смартфони на Apple ще имат 3D лицево отключване.

4. Galaxy Note 8 се зарежда безжично. Досега iPhone устройствата не са имали такава възможност, но бъдещият iPhone 8 се очаква да е оборудван с такава технология.

5. С докинг станцията DeX на Samsung смартфона Galaxy Note 8 лесно може да се превърне в своеобразен настолен компютър. DeX е конструирана да се свързва със стандартна клавиатура, мишка и монитор и да се задвижва с десктоп версията на операционната система Android. В тази връзка iPhone може да се свърже с монитор или телевизор, но не и с клавиатура и мишка.

6. Двете задни лещи на камерата на Galaxy Note 8 имат опция за оптична стабилизация на изображението. Функцията, помагаща на снимките да излязат по-остри, е налична само в една от камерите на iPhone 7 Plus.

7. Продължавайки фотографската тема, Galaxy Note 8 дава възможност за регулиране на ефекта боке (размазването на фона) преди или след направата на снимката. При iPhone тази опция изобщо липсва.

8. Екранът на Galaxy Note 8 е толкова голям, че разработчиците са се решили да дадат на потребителите възможността да пускат по две приложения наведнъж. Дисплеят на iPhone 7 Plus също е достатъчно широк, но допуска ползването на само едно приложение.

9. Опцията Samsung Pay работи с повечето магнитни четци на кредитни карти, което означава, че човек няма нужда от специална разплащателна платформа като Apple Pay.

 

Търсене

За поръчки

Разпродажба на аксесоари за мобилни телефони

Количка

Вижтевашата количка.

Вход потребители

Facebook